AsistGroup

Rekonstrukce interiérů a stavební firmy v Praze

Pražská společnost AsistGroup nabízí celou řadu služeb v oblasti stavebnictví, ale i úklidové a zahradní služby či správu a údržbu nemovitostí v Praze a ve Středočeském kraji.

AsistGroup tvoří tým profesionálních řemeslníků včetně stavařů, techniků, strojařů, instalatérů a dalších šikovných pracovníků. Provádí výstavby rodinných domů, rekonstrukce domů a bytů i nebytových prostor, půdní nástavby a vestavby, ale i drobné stavební práce, rekonstrukce a opravy. Samozřejmostí je zajištění stavebních a montážních materiálů i likvidace stavebního odpadu a suti. AsistGroup se opírá o dlouholeté zkušenosti v oboru a svým zákazníkům nabízí kvalitní služby za rozumné ceny s pětiletou zárukou. Chystáte-li se modernizovat koupelnu či kuchyň, izolovat dům, pokládat dlažbu či provádět jiné řemeslné práce v oblasti stavebnictví, vyzkoušejte tuto osvědčenou firmu. Rovněž pokud potřebujete uklidit před Vánoci, po malování či oslavě, vyprat velké prádlo nebo sháníte někoho na pravidelný úklid vaší domácnosti či kanceláře, můžete se s důvěrou obrátit na AsistGroup. AsistGroup nabízí také čištění bazénů a zahradní práce, které zajišťuje ve spolupráci se spolehlivými partnerskými firmami.

Ve všech oblastech svého podnikání poskytuje AsistGroup také poradenskou činnost a její zaměstnanci vám rádi pomohou s výběrem vhodných služeb, sestavením projektu a jeho financováním.

  • Adresa
    Krátká 2440/13,Praha 10 – Vinohrady
  • Telefon
  • Web
    http://attila7.webnode.cz

Další rekonstrukce interiérů a stavební firmy v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.