Allegro

Rekonstrukce interiérů a stavební firmy v Praze

Společnost Allegro je významným hráčem na trhu v poskytování komplexních služeb ve stavebnictví a to především v oblasti vnitřních staveb. Provádí také realizace interiérů a působí jako významný producent kovových prvků.

Cílem společnosti Allegro, jež působí na českém trhu od roku 1991, je plnit očekávání svých zákazníků a být důvěryhodným partnerem při plnění jejich představ v oblasti stavebních projektů. V prodejnách Allegro v Butovicích a v Krči vám zkušení odborníci rádi pomohou s výběrem stavební konstrukce, doporučí správný typ výstavby a propočítají spotřebu materiálu podle vašich požadavků. Stejné služby můžete využít i při nákupu v internetovém obchodě Allegro. Svým zákazníkům nabízí Allegro také pronájem pojízdného hliníkového lešení a montážních plošin, zapůjčení speciálního nářadí a další. Společnost Allegro se pyšní vynikajícími referencemi a dvěma tisíci úspěšných projektů v Praze, Ostravě, Plzni a dalších místech ČR– za dobu své existence se podílela na mnoha projektech včetně administrativních a obchodních center (City Tower, Luxembourg Plaza, hypermarkety Globus atd.), obchodů, bank, hotelů (restaurace v hotelu Corinthia Tower, Hotel Hilton, Hotel Paříž atd.), rodinných a bytových domů, divadel, nemocnic a mnoha dalších. Velký úspěch zaznamenala na mezinárodním veletrhu Hospital Build 2012 v Dubai.

Společnost Allegro je zárukou špičkové kvality, profesionality a flexibility. Učiňte ji i vy spolehlivým partnerem vašeho stavebního projektu.

  • Adresa
    Butovická 22,158 00 Praha 5,251 613 122; V Kosině 1307
  • Telefon
  • Web
    www.allegro-praha.cz

Další rekonstrukce interiérů a stavební firmy v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.