Imperial Next

Rekonstrukce interiérů a stavební firmy v Praze

Pokud zvažujete přestavbu vašeho domu nebo komerčního prostoru nebo chcete začít stavět dům vašich snů a sháníte ověřenou stavební firmu, neváhejte a kontaktujte Imperial Next.

Imperial Next působí na českém a německém trhu již několik let a zaměřuje se na stavební práce všeho druhu včetně rezidenčních projektů a průmyslových objektů a zabývá se také správou nemovitostí. Společnost Imperial Next poskytuje své služby v oboru stavebnictví ve všech fázích projektu včetně zajištění povolení, samotných stavebních prací, řemeslných prací a realizace interiérů včetně osvětlení a zařízení nábytkem. I přes širokou škálu služeb se můžete spolehnout na kvalitně odvedenou práci v oblastech jako jsou stavby a rekonstrukce domů a bytů, kancelářských prostor, administrativních jednotek, obchodních center, hotelů, restaurací, kaváren, nočních klubů a kasin.

Firma Imperial Next představuje jasnou volbu pro všechny, kdo hledají stavební firmu v České republice. Je uznávána odborníky v oboru a zaměstnává tým talentovaných architektů a interiérových designérů, kteří pro vás díky mnohaletým zkušenostem vytvoří kompletní projekt, který budete obdivovat ještě mnoho let poté.

Další rekonstrukce interiérů a stavební firmy v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.