PrimaBuilding

Rekonstrukce interiérů a stavební firmy v Praze

Společnost PrimaBuilding založená v roce 2012 je jedním z hlavních hráčů na poli staveb a energetické certifikace v České republice. Tato renomovaná firma je relativně nová, ale 18 let praktických zkušeností jejího vlastníka z oboru stavebního průmyslu a z oblasti energetických odhadů budov jí zaručily rychlý úspěch.

Široká nabídka poskytovaných služeb zahrnuje energetickou certifikaci budov a energetické štítky (které přímo určují kolik daná budova při svém provozu spotřebuje energie a jaké jsou náklady na její provoz) a také komplexní servis týkající se stavebních projektů, projektového řízení, stavebního dozoru, řízení a koordinace dodavatelů.

Výše zmíněné stavební služby zahrnují projektové řízení, ať už se jedná o rekonstrukci nebo novou stavbu obytné, komerční nebo průmyslové budovy, rozsáhlé studie a hodnocení MEP systémů (strojního vybavení, elektroinstalace a instalatérství), poradenství architektů i designérů (včetně konzultací s renomovanými architekty), design a realizaci interiérů, exteriérů a zahrad (včetně profesionálně připravených vizualizací jejich budoucího vzhledu, které umožňují snadnější rozhodování). Nechte se světem staveb provést firmou PrimaBuilding a zrealizujte všechny své sny a přání. V případě jakýchkoliv dotazů, kontaktujte PrimaBuilding ještě dnes.

  • Adresa
    Jindřišská 907/10,Praha 1
  • Telefon
  • Web
    www.primabuilding.cz

Další rekonstrukce interiérů a stavební firmy v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.