Dětský ostrov

Děti a volný čas v Praze

Praha se pyšní hned několika ostrovy. Jedním z nich je Dětský ostrov, který se nachází u Janáčkova nábřeží a je snadno dostupný ze směru od Arbesova náměstí. Dětský ostrov nabízí řadu příležitostí k aktivnímu využití volného času a sportovnímu vyžití, a to nejen dětem.

Na Dětském ostrově se nachází hlídané dětské hřiště určené předškolním i školním dětem, plocha pro míčové hry s umělým travnatým povrchem, tenisové hřiště s umělým povrchem, prostor pro petanque a skateboarding. Předškolní děti jistě ocení moderně vybavené hřiště se skluzavkou, houpačkami, prolézačkami a dalším vybavením. Starší děti a dospělí zase možná rádi využijí příležitost zahrát si některý z kolektivních sportů, ať už jde o kopanou, košíkovou, nohejbal nebo volejbal.

K výhodám sportovního areálu Dětský ostrov patří přítomnost hlídače, zdroj pitné vody a možnost využít toalety v areálu. Areál je otevřen od dubna do října mezi 9:00 a 20:00 a od listopadu do března od 10:00 do 18:00. Doma raději nechte své čtyřnohé mazlíčky, kterým je do prostoru hřiště přístup zapovězen.

V sousedství

Další děti a volný čas v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.