Koupaliště Divoká Šárka

Plavecké bazény a koupaliště v Praze

Pokud se rádi koupete, ale chcete se vyhnout přívalům návštěvníků zaplavujícím veřejné plavecké bazény za horkých letních dnů, můžete zamířit například na venkovní koupaliště Divoká Šárka nacházející se na území jedinečné pražské přírodní rezervace Divoká Šárka.

Koupaliště Divoká Šárka, napájené čistou a svěží vodou Šáreckého potoka, nabízí dva plavecké bazény, brouzdaliště pro děti, menší tobogán, houpačky, skluzavky a trampolínu. Pokud navíc rádi kombinujete plavání s dalšími sporty, jistě uvítáte, že se v areálu koupaliště nacházejí stoly na stolní tenis (k dispozici za mírný poplatek) i hřiště na volejbal a nohejbal. Nechybí ani občerstvení.

Celý areál je vhodný pro rodiny s dětmi, jen vaším čtyřnohým miláčkům je vstup zakázán. Vstupné do areálu je velice příznvé se slevami pro děti a důchodce. Za mírné poplatky si tu také můžete pronajmout vlastní kabinu, lehátko či slunečník. Koupaliště Divoká Šárka nabízí ideální příležitost ke zkombinování výletu do přírody s trochou sportovních aktivit.

V sousedství

  • Adresa
    Praha 6,Divoká Šárka 41,162 00,koupaliste-sarka.webnode.cz
  • Telefon

Další plavecké bazény a koupaliště v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.