AquaDream - Aquapark Barrandov

Plavecké bazény a koupaliště v Praze

Pokud vám nebo vaším dětem připadají běžné plavecké bazény tak trochu nudné, možná oceníte Aquapark Barrandov, Tento plavecký a sportovní areál totiž svým návštěvníkům nabízí hned dva tobogány (62 a 115 metrů), divokou řeku s umělým protiproudem pro zdatné plavce, vodní chrliče, whirlpool, venkovní hřiště na beach volejbal, kuželky, fitness centrum, saunu a řadu dalších atrakcí.

V chladnějším období roku láká Aquapark Barrandov své návštěvníky především do své třípatrové budovy, ideální pro nejrůznější relaxační a sportovní aktivity, přes léto pak návštěvníci rádi využívají především venkovní areál. K vybavení budovy patří plavecký bazén (25 m), fitness centrum, sauna a provozovna rychlého občerstvení. V rámci venkovních prostor je návštěvníkům k dispozici opalovací louka, venkovní bazén, dětské brouzdaliště a minihřiště, hřiště na beach volejbal, kuželky, občerstvení a možnosti zapůjčení společenské hry petanque. Specialitou Aquaparku Barrandov je unikátní a léčivá relaxační pyramida.

Aquapark Barrandov nabízí cenově dostupné vstupné se slevami pro rodiny, studenty a seniory a bývá otevřen v pondělí od 9:00 do 22:00 hodin, od úterý do pátku od 6:00 do 22:00 hodin a o víkendech od 8:00 do 22:00. Venkovní areál bývá otevřen za příznivého počasí od 9:00 do 21:00 hodin. K Aquaparku Barrandov se snadno dostanete tramvajemi 12, 13, 14 a 20 z centra na konečnou zastávku Sídliště Barrandov.

 

V sousedství

Další plavecké bazény a koupaliště v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.