Plavecký bazén Slavia

Plavecké bazény a koupaliště v Praze

Pokud jste někdy zažili Prahu v horkých letních měsících, nejspíš uznáte, že trocha relaxace v plaveckém bazénu přijde každému mimořádně vhod. Pokud navíc bydlíte či se zrovna nacházíte v oblasti Vršovic nebo v jedné z přilehlých čtvrtí, k návštěvě se přímo nabízí plavecký stadion Slavia. Tento pražský plavecký stadión nabízí v teplejších měsících několik venkovních bazénů (z nichž největší disponuje délkou 50 m), přes zimu pak všechny milovníky aktivního odpočinku jistě potěší bazénem krytým (25 m).

Plavecký stadion Slavia je ideální pro rodiny s dětmi, neboť nabízí vedle klasických plaveckých bazénů také několik brouzdališť pro děti. Zkrátka nepřijdou ani milovníci skoků do vody, neboť k dispozici je několik skokanských můstků různých výšek. K výhodám tohoto plaveckého areálu patří rozumné vstupné, jehož výše je navíc ovlivněná časem, který se v areálu chystáte strávit. Ten, kdo si tedy chce jen na chvilku zaplavat, zaplatí výrazně méně než ten, kdo se chystá strávit na Slavii celý den. Nespornou výhodou je i to, že v areálu nebývá ani v sezóně tolik návštěvníků, že by to člověku bylo nepříjemné.

Kromě plaveckých bazénů nabízí plavecký areál Slavia také restauraci, sauny (k dispozici jsou oddělené sauny pro muže a ženy i sauna společná), solarium, kosmetiku a další služby. Rovněž je možno využít nabídky pohybových kurzů včetně vodní gymnastiky a kurzů plavání nejen pro děti. Co se provozní doby týče, bývá v horkých letních dnech otevřeno po celý den, přes zimu pak bývá krytý bazén otevřen ráno a večer. Konkrétní časy jsou uvedeny na webových stránkách tohoto plaveckého areálu. V areálu fungují zamykatelné šatny (zámek se půjčuje oproti záloze), toalety a sprchy.

V sousedství

  • Adresa
    Praha 10,Vladivostocká 1460/10,100 00
  • Web
    www.psslavia.cz

Další plavecké bazény a koupaliště v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.