Informace

Byt, 2+1

Prakticky řešený apartmán s terasou, dvěma koupelnami a parkováním v uzavřeném areálu kousek od přístaviště, pláže, tenisových kurtů i golfového hřiště v oblíbené lokalitě Ždáň na Slapech, cca 35 minut od Prahy. 

Jednotku ve 2. podlaží tvoří 2 neprůchozí pokoje, 2 koupelny, samostatná toaleta a chodba s kuchyňským koutem a jídelním prostorem. Prostorná terasa s posezením je přístupná z obou pokojů. 

Apartmán je jednoduše, ale účelně zařízen. Jedna z koupelen má rohovou vanu, toaletu, umyvadlo a dostatek místa na pračku (přípojka), druhá je se sprchovým koutem, umyvadlem a oddělenou toaletou. Kuchyňka je vybavena kuchyňskou linkou s lednicí, dvouplotýnkovým vařičem a digestoří. Vybavení zahrnuje plastová okna s dvojsklem, na podlaze je linoleum a dlažba. Ohřev vody je zajištěn dvěma bojlery, vytápění mobilními elektrickými přímotopy. K bytu přísluší jedno venkovní parkovací stání. V areálu lze využívat novou saunu se sprchou, fitness, společenskou místnost s krbem, místo pro grilování a je zde dostatek travnatých ploch pro děti. Správce areálu se stará o zahradu, opravy i úklid, takže se můžete jen rekreovat.

Areál bývalého rekreačního střediska SURF se nachází jen pár kroků od písečné pláže a přístaviště, odkud je možné dostat se lodní linkou do Měřína a na Živohošť, kde jsou další oblíbené pláže, dětská hřiště, restaurace a aquapark. Můžete také vyrazit po turistických stezkách do krásné krajiny přírodního parku Střed Čech, 2 minuty autem trvá cesta od apartmánu k 18jamkovému golfovému hřišti Golf Park Slapy. Apartmán poskytuje nejen klidné zázemí pro vlastní rekreaci, ale vzhledem k blízkosti Prahy, je také skvělou investicí.

Apartmán vznikl spojením dvou jednotek, v prohlášení vlastníka vedeno jako ubytovací jednotky. 

Podlahová plocha 33,6 m2 (16,6 m2 + 17 m2), terasa 8,8 m2 (4,4 m2 + 4,4 m2).

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    102865
  • Cena celkem
    3 260 000 Kč / 129 545 €
  • Poplatky za služby
    2 392 Kč měsíčně
  • Podlahová plocha *
    34 m²
  • Terasa
    9 m²
  • Celková plocha
    42 m²
  • Parkování
    Ano
  • Sklep
    -
  • PENB
    G
* Výměra jednotky dle bytového zákona. Plocha je tvořena součtem vnitřní výměry všech místností.

Lokalita

Okolí nemovitosti

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.