Zahrady Bula – zahrady, závlahy, okrasné dřeviny

Zahradní architekti v Praze

Pod pojmem Zahrady Bula se skrývají hned tři společnosti, zabývající se komplexním řešením zahrad včetně automatických závlahových systémů a pěstováním okrasných rostlin. Pan Aleš Bula nabízí realizace zahrad, údržbu zeleně, závlahové systémy, rostlinolékařské poradenství a výživu rostlin, pan Jaroslav Růžička provozuje okrasné školky a zahradnické centrum a paní Lenka Bulová má v náplni práce projekty, zahradnické centrum a květinová aranžmá.

Samozřejmostí je vysoce kvalitní rostlinný materiál, dodržování dohodnutých termínů a důraz na individuální požadavky zákazníků. Spojením několika odborníků vznikl nový tým, který je schopen uspokojit každou zakázku od menších záhonových uprav až po originální kompoziční řešení zahrad. Důraz je kladen jak na celek, tak i na detaily ve vegetačních a technických prvcích.
Zahrady Bula je mimo jiné autorizovanou instalační firmou profesionálních automatických závlahových systémů. Další specialitou je pokládání trávníkových koberců, díky kterým můžete mít zelený trávník za jediný den.

Pro snazší orientaci při výběru zahrady či závlahových systémů jsou pro Vás na stránkách firmy připraveny Dotazník výběru zahrady a Dotazník pro závlahy, které Vám pomohou při orientaci a rozhodování.

  • Adresa
    Praha 10,Nad Vodovodem 27,100 00,Olešovice - Kamenice,Benešovská 496,251 68
  • Telefon
  • Web
    www.zahrady-bula.cz

Další zahradní architekti v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.