Flera

Zahradní architekti v Praze

Máte rádi vkusné, do posledního detailu dotažené prostředí, i když se jedná „jen“ o zahradu? Pak budete na správné adrese v ateliéru zahradních projektantů Flera, který sídlí v Praze na Letné, a jehož motto zní: zahrada do posledního detailu.

Flera klade při realizaci zahrady důraz na detail, preciznost a originalitu. Aby dostáli tomuto mottu, zásadní jsou pro projektanty ateliéru osobní setkávání a debaty s majiteli a budoucími uživateli zahrady. Při plánování zahradního prostoru je totiž velmi důležitá osobitost a charakter rodiny, které patří. Flera úzce spolupracuje se špičkovými zahradnickými firmami anebo se samotné realizace zhostí sami projektanti ateliéru. Pomohou vám s výběrem dodavatele, případně zajistí následnou péči. Flera nabízí služby vynikajících zahradníků, kteří svou profesi milují. Pokud tedy potřebujete pravidelnou údržbu zahrady anebo hledáte někoho na sezónní práce, kontaktujte zahradníky Flery. Zahradní projektanti Flery také poskytnou autorský dozor realizovaného projektu.

Zahradní projektanti Flery nabízí nejenom zkušenosti, ale i kreativitu, která je jim vlastní. Samozřejmostí je otevřenost nápadům a názorům klientů a bez kompletní spokojenosti obou stran pro ně není práce hotova. Se zahradními architekty Flery budete rádi spolupracovat

Další zahradní architekti v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.