Garden Point

Zahradní architekti v Praze

V samotném centru Prahy najdete zahradní ateliér Garden Point, jedničku mezi ateliéry, nabízejícími komplexní služby v oblasti zahradní architektury. Tento renomovaný zahradní ateliér pro vás zpracuje vše, od projektu vaší budoucí zahrady, včetně prostorové studie, technické zprávy, osazovacího plánu, seznamu rostlin a 3D vizualizace, až po řešení veřejných prostor, parků a parkově upravených ploch či průmyslových areálů, a ještě mnohem víc.

Ateliér Garden Point úzce spolupracuje se svými klienty a zohledňuje v plánech nejen umístění zahrady, ale i životní styl váš a vaší rodiny. Garden Point vám vždy nabídne ucelený přehled nejpoužívanějších druhů rostlin a stromů, dále i všech zahradních doplňků, mezi něž patří například v současnosti nabízené typy osvětlení, zahradních staveb, dlažeb, dětských hřišť, jezírek či bazénů.

Řady spokojených zákazníků v Praze a po celé České republice dokazují, že chystáte-li se vytvářet nebo renovovat zahradu a potřebujete k tomu odbornou radu či pomoc, je Garden Point tou nejlepší volbou. Na odborníky z ateliéru Garden Point se můžete obrátit i v případě, že usilujete o získání dotace na zlepšení stavu přírody a krajiny.

Další zahradní architekti v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.