Sunflower

Mateřské školy v Praze

V Modřanech v Praze 4 nedaleko přírodního parku Modřanská rokle najdete anglickou školku a centrum pro školní děti nazvané Sunflower, česky Slunečnice.

Dětské centrum Sunflower se zaměřuje jak na předškolní, tak na školní děti. Zatímco těm nejmenším od 3 do 6 let (po dohodě i mladším dětem) je určena anglická školka, školní děti od 6 do 10 let mohou v centru Sunflower navštěvovat odpolední mimoškolní program. Veškeré aktivity, které vedou kvalifikovaní učitelé, jsou vedeny v angličtině a jsou zacíleny na to, aby děti angličtinu vstřebávaly nenásilným způsobem během hraní a dalších zajímavých aktivit. Děti si v centru Sunflower mohou hrát na zahradě vily, zabývat se různými výtvarnými aktivitami, psát a číst, dozvědět se něco zajímavého z oblasti vědy apod. Spolu s učiteli chodí také plavat do nedalekého bazénu se slanou vodou, který je vzdálený jen 10 minut od vily. Rodiče se o pokrocích svého dítěte dozvídají z jeho portfolia, kam jsou zaznamenávány jeho dosažené cíle. Během osvojování cizího jazyka získají děti sebevědomí a jistotu, které jim pomohou v jeho dalším užívání i mimo anglickou školku a dětské centrum Sunflower.

Pokud hledáte soukromou školku v Praze, kde by se vaše dítě mohlo příjemnou a zábavnou formou naučit anglicky, seznamte se s podrobnou nabídkou anglické školky a centra pro školní děti Sunflower.

  • Adresa
    Rozvodova 1118/32,Praha 4
  • Telefon
  • Web
    www.sunflowerprague.com

Další mateřské školy v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.