Little Foot

Obchody s dětským oblečením v Praze

Kvalitní, anatomicky tvarované boty pro první krůčky vašich dětí i boty pro teenagery a maminky najdete v pražském butiku s obuví Little Foot.

Boty pro každou příležitost ve velikostech 16 až 40 můžete vybírat z prestižních značek dětské obuvi, jako jsou Geox, Lelli Kelly, Garvalin, Primigi, Sorel, Naturino, Roberto Cavalli a mnoho dalších. Ať už vaše děti potřebují sportovní obuv, kozačky, baleríny, holiny, sandály, sněhule nebo společenské boty, to vše a mnohem více najdete v nabídce Little Foot. Little Foot prodává také chlapecké a dívčí oblečení – koupíte zde oblečení a doplňky značky Agatha Ruiz de la Prada, plavky Dolores Cortes, oblečení značek Geox, Barbie a Chief, Mi.Mi.Sol či Oopsy Daisy Baby a také roztomilé barevné pláštěnky, punčocháče a ponožky.

V buticích s dětskou obuví Little Foot, které najdete v obchodním domě Kotva, ve Slovanském domě a v obchodním centru Letňany, také zdarma změří nožičku vašeho dítěte pomocí unikátního systému „WMS“, při kterém se zjišťuje přesná délka a šířka chodidla. S obuví od Little Foot si vaše děti zachovají zdravá chodidla i do dospělosti a budou se cítit pohodlně při chůzi i hraní.

  • Adresa
    OD Kotva: nám. Republiky 8,Praha 1,Praha 1,Praha 9
  • Telefon
  • Web
    www.littlefoot.cz

Další obchody s dětským oblečením v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.