Kino Lucerna

Kina a divadla v Praze

Kino Lucerna, jež se nachází ve stejnojmenné pasáži nedaleko Václavského náměstí, je oblíbené zejména mezi těmi, kdo příliš neholdují multiplexům a vyhledávají spíše intimitu starých kinosálů.

Nezávislé kino Lucerna, které v roce 2009 oslavilo 100 let, patří mezi nejstarší kina v Praze. Návštěvníci tak mají možnost obdivovat jeho krásný secesní interiér. Kino, jehož kapacita je 454 míst, promítá české i zahraniční filmy v původním znění s titulky a je místem konání řady festivalů včetně Eigasai – Festivalu japonského filmu, festivalu dokumentárních filmů věnovaných lidským právům Jeden svět, festivalu Dny evropského filmu a mnoha dalších. Filmaři také kino často využívají ke slavnostním premiérám svých filmů.

Při zakoupení lístku do kina Lucerna získáváte automaticky 20% slevu do místní kavárny. Nemůžete ji minout, protože jiná cesta než přes ni do kinosálu nevede. Kino Lucerna také nabízí padesátikorunové dárkové poukázky na vstupenky v ceně 300 Kč, 400 Kč nebo 500 Kč, které udělají radost vašim blízkým. Kinosál je také možné pronajmout k pořádání konferencí a firemních akcí se zajištěním cateringových služeb.

  • Adresa
    Vodičkova 36,Praha 1,110 00
  • Web
    www.lucerna.cz.

Další kina a divadla v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.