Informace

Chata 2 + 1

Romantická chata z r. 1938, kterou si nechala postavit významná umělecká osobnost tehdejší doby, stojí na kouzelné samotě u potoka a louky obklopena lesy v blízkosti historického města Sázava. Chata a velký pozemek poskytují dokonalý klid, čistý vzduch a absolutní soukromí.

Dispoziční uspořádání rozkládající se v jedné úrovni tvoří hlavní obytná místnost, kuchyně, veranda sloužící jako jídelna, chodba a toaleta (splachovací záchod).

Dům je s ohledem na rok výstavby ve velmi dobrém stavu nevyžadujícím nákladnou rekonstrukci. Jsou zde nová špaletová okna s venkovními okenicemi, interiér je velmi stylový. Stavba má přívod elektřiny, voda pochází z vlastní studny. Topení zajišťují krbová kamna. Příjezd je po nefrekventované asfaltové komunikaci, od silnice k chatě vede zpevněná cesta na pozemku patřícímu k nemovitosti, cesta je v současnosti zarostlá náletovými dřevinami.

Poetické místo leží ukryté v lesích mezi Stříbrnou Skalicí a Sázavou. Na atmosféře lokalitě dodává Sázavský klášter, symbol slovanské vzdělanosti. Okolí protkané turistickými trasami i cyklostezkami umožňuje trávit celé dny venku a kochat se přírodními scenériemi, zároveň vše potřebné je v krátké dojezdové vzdálenosti. Město Sázava navíc nabízí bohaté kulturní i sportovní vyžití. Chata je pohodlně dostupná z Prahy po dálnici D1, do Sázavy jezdí i příměstský autobus. Zážitkem je jízda vlakem po železniční trati vedoucí podél klikatící se řeky.

Užitná plocha 72 m2, zastavěná plocha 72 m2, zahrada 2345 m2, pozemek 2653 m2.

Kromě běžných prohlídek nemovitostí nabízíme také videoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype ad.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    42773
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha
    72 m²
  • Zastavěná plocha
    72 m²
  • Zahrada
    2 345 m²
  • Pozemek
    2 653 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    -
  • PENB
    G

Lokalita

Okolí nemovitosti

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.