Informace

Rodinný dům, 7+kk

Prostorný a kvalitně vybavený rodinný dům se saunou, krbem a terasou stojí v centru obce Veverská Bítýška obklopené lesy. Oblíbená lokalita ve snadném dosahu moravské metropole se rozkládá v blízkosti Brněnské přehrady či hradu Veveří.

Přízemí tvoří vstupní hala se šatnou a průchodem „suchou nohou“ do garáže, dále pokoj s okny do ulice (může sloužit jako samostatná garsoniéra), hala, obývací pokoj propojený s kuchyní, jídelnou a zahradní terasou, samostatná toaleta a prádelna/technická místnost. Z obývacího pokoje lze vyjít po schodišti do podkroví, kde se nachází pracovna, klubovna s barem a čajovou kuchyňkou, komora, ložnice s en-suite koupelnou a velkými vestavnými skříněmi, další 2 ložnice, centrální koupelna, samostatná toaleta a knihovna na otevřené galerii. Odsud vede přímé schodiště do předsíně. Dům je částečně podsklepen.

Dům byl zrekonstruován v r. 2002. Součástí vybavení jsou dřevěná eurookna a francouzská okna s vnitřními žaluziemi, střešní okna Velux s roletami, velkoformátová dlažba, interiérové dveře ze smrkového masivu, podlahové vytápění (kuchyně, obývací pokoj, koupelny a vstupní hala), klimatizace podkroví a 1 pokoje v přízemí, krb, podsvícené podhledy s automatickým ambientním osvětlením, kuchyně s vestavnými spotřebiči (myčka, 2 trouby, kávovar, americká lednice s výrobníkem ledu, lednice na víno, indukční varná deska, velká digestoř nad varným ostrůvkem). Vytápění zajišťuje nový plynový kotel. Na dvoře je infrasauna, žulová fontána, pergola s vysouvací markýzou na dálkové ovládání, garáž pro 2 vozy s místem na uskladnění kol a dalšího vybavení a s novými automaticky osvětlenými vraty na dálkové ovládání.

Obec leží 25 kilometrů od středu Brna, v krásné krajině na soutoku Svratky a Bílého potoka, mezi dvěma velkými přírodními parky. Funguje zde mateřská a základní škola, ZUŠ, pošta, knihovna, prodejny potravin, drogerie, pekařství, řeznictví, několik restaurací, fotbalové hřiště nebo hokejový stadion. Dopravní spojení s Brnem a okolními městy zajišťují autobusové linky, cesta k tramvajové zastávce Zoologická zahrada trvá 17 minut.

Interiér 594 m2, terasa 73 m2, zastavěná plocha 294 m2, pozemek 367 m2.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    37211
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha
    594 m²
  • Terasa
    73 m²
  • Garáž
    Ano
  • Užitná plocha
    667 m²
  • Zastavěná plocha
    294 m²
  • Pozemek
    367 m²
  • Parkování
    Parkování v garáží pro 2 vozy
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    D

Lokalita

Okolí nemovitosti

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.