Informace

Dům ZZC.RDS.B3,

Novostavba řadového rodinného domu je součástí čtvrti Zámecké zahrady v obci zasazené do krásné krajiny nedaleko Prahy, mezi Českým krasem a Křivoklátskem. Spolu s rodinnými domy zde vzniká i potřebná infrastruktura. Dokončení je plánováno na konec 2019.

Přízemí tvoří obývací pokoj s jídelnou, otevřenou kuchyní a přilehlou zahradní terasou, samostatná toaleta, komora a předsíň s přímým vstupem do garáže. V patře jsou umístěny 3 ložnice, schodišťová hala, koupelna a technická místnost.

Ke standardu vybavení patří laminátové podlahy, plastová okna s dvojskly, protipožární bezpečnostní vstupní dveře (tř. 3) a domovní telefon.

Dům stojí v těsné blízkosti centra obce, kde je mateřská a základní škola, pošta i autobusová zastávka s přímými spoji do Prahy. Cesta příměstským autobusem ke stanici metra linky B Zličín trvá 28 minut, cesty autem urychluje blízký nájezd na dálnici D5 a snadné napojení na Městský okruh. Přímo v obci je golfový klub Albatross s 18jamkovým hřištěm, brzy zde přibudou obchody, kavárny a restaurace. Okolní krajina doslova vybízí k výletům pěšky i na kole.

Interiér 124 m2, zahrada 62,2 m2, pozemek 177 m2.

Kromě běžných prohlídek nemovitostí nabízíme také videoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype ad.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    31850
  • Prodejní cena
    Není k dispozici
  • Podlahová plocha
    124 m²
  • Pozemek
    177 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    -
  • PENB
    G

Lokalita

Okolí nemovitosti

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.