Informace

Rodinný dům, 5+1

Částečně podsklepený rodinný dům z r. 1940 s východně orientovanou zahradou v obci Hřebeč na předměstí Kladna, pouze cca 12 km od okraje Prahy. 

Původně dva rodinné domy (v katastru nemovitostí stále tak vedeny) jsou aktuálně propojené. V přízemí je umístěn obývací pokoj, kuchyně s jídelnou, ložnice, předsíň, koupelna, toaleta a zimní zahrada. V patře jsou v jedné části dva pokoje (1 průchozí) a menší půdní místnost, v druhé části je půda vhodná k rozšíření obytné plochy až o další 2 pokoje. V suterénu je technická místnost a sklípek. Další dva sklípky jsou přístupné zvenčí. Okna jsou orientována na východ do zahrady a na západní stranu do ulice.

Okna jsou plastová s dvojskly, fasáda a střecha jsou z r. 2016, vytápění plynovým kotlem Viadrus. Interiér vyžaduje rekonstrukci. Pod domem je malý sklep, součástí nemovitosti je 1 garáž a jedno zastřešené parkovací místo a zděný zahradní domek (bývalá prádelna). Dům má zabezpečovací systém, na pozemku je kopaná studna (10 m) s pitnou vodou.  

V obci funguje mateřská a základní škola, prodejna potravin nebo restaurace. Dopravní spojení zajišťují autobusy, příměstskou linkou se lze pohodlně dostat do Prahy ke stanicím metra Nádraží Veleslavín a Zličín. Centrum Kladna je vzdáleno necelých 15 minut jízdy, autem je možné rychlé napojení na dálnici D6 i D7. 

Užitná plocha 326 m2 (z toho interiér 189 m2, technická místnost a sklepy 62 m2, zahradní domek 21 m2, garáž 20 m2, parkovací místo 9 m2, sklípky 25 m2), zastavěná plocha 345 m2, zahrada 283 m2, pozemek 628 m2. 

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    101920
  • Cena celkem
    9 090 000 Kč / 361 503 €
  • Podlahová plocha
    326 m²
  • Garáž
    Ano
  • Zastavěná plocha
    345 m²
  • Zahrada
    283 m²
  • Pozemek
    628 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    G

Lokalita

Okolí nemovitosti

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další rodinné domy v lokalitě

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.