Informace

Pozemek

Stavební pozemek o výměře 1 863 m2 na výjimečném místě v nádherné krajině u hradu Svojanov, v přírodním parku Údolí Křetínky téměř nedotčeném moderní civilizací.

Na pozemku nyní stojí chatka. Dle územního plánu zde může vzniknout rodinný dům venkovského typu nebo zemědělská usedlost, pro stavbu postačuje územní souhlas.

Na pozemku je funkční elektrická přípojka (3x25), přívod vody je ze studánky, který využívají i okolní chalupy.

Poloha pozemku zaručuje dokonalé soukromí, klid a bezprostřední blízkost úchvatné přírody. Dominantou lokality s loukami, lesy a říčkami je turisticky oblíbená zřícenina gotického hradu Svojanov, v okolí jsou i další historické a přírodní památky. S okolními městy má Svojanov autobusové spojení několika linkami, cesta z Brna trvá autem necelou 1 hodinu.

Celková plocha 1 863 m2.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    42674
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Celková plocha
    1 863 m²
  • Typ pozemku
    Bydlení

Lokalita

Okolí nemovitosti

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.