Informace

Pozemek

Rozlehlé pozemky v Banskobystrickém kraji o celkové výměře více než 300 ha se rozprostírají v okrese Lučenec.

71 % pozemků je kategorizovaných jako orná půda, 26 % území tvoří TTP. Ostatní výměru území tvoří lesní pozemky, zastavěné plochy a nádvoří, vodní plochy a zahrady. Díky tomu, jak je území rozsáhlé, nabízí různorodou bonitu půdy. Pozemky jsou využívané na zemědělské účely. Přístupová cesta je asfaltová a polní. Inženýrské sítě jsou v dosahu. Vlastník pro své území o velikosti 17 ha inicioval přípravu pro změnu územního plánu na logistiku/lehkou výrobu a rezidenční bydlení.

Na západním okraji města Lučenec je vodní nádrž Ľadovo využívané k agroturistice. V budoucnosti se plánuje výstavba severního obchvatu, úseku rychlostní komunikace R2, který se bude napojovat na Lučenec.

Pozemky jsou prodávány jako celek. Ve výlučném vlastnictví je 40 % pozemků, zbývající část tvoří výměra podílu vlastníka ne pozemcích v podílovém spoluvlastnictví. Vlastníkem je SPV, prodej bude realizován formou share deal.

Cena 1,59 eur/m2.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    41673
  • Cena celkem
    120 932 681 Kč / 4 792 260 €
  • Cena za m2
    40 Kč / 1.59 €
  • Celková plocha
    3 014 000 m²
  • Typ pozemku
    Zemědělský

Lokalita

Okolí nemovitosti

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další pozemky v lokalitě

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.