Informace

Pozemek

Naprosto unikátní rovinatý pozemek o celkové výměře 2 125 m2, z čehož je 1 400 m2 stavební pozemek a navazující zahrada má 725 m2. Plocha se rozkládá v Národním parku Šumava v oblíbeném a současně nepřeplněném středisku Srní, v docházkové vzdálenosti od centra obce.

Pozemek ležící ve výšce cca 850 m n. m. je zasíťovaný, přístupný je přímo z klidné silnice. Zastavitelnost činí 35 % (ze stavební části) a v územním plánu je plocha vedena jako smíšené obytné horského střediska (SH). Pozemek je tak vhodný pro velkoryse pojaté rekreační sídlo, nebo pro soubor více budov.

Srní, původně dřevorubecká osada se zachovanou tradiční architekturou nabízí možnosti celoročního vyžití. Místem prochází mnoho výletních a cyklistických tras, v zimě běžkařských. V letním období lze obdivovat Vchynicko-Tetovský plavební kanál nebo kaňon řeky Vydry, kterým vede naučná stezka. Obec je dobře dostupná, funguje zde prodejna potravin, pošta nebo čerpací stanice, další služby jsou pak v blízkých střediscích Modrava nebo Horská Kvilda.

Celková plocha 2 125 m2.

Kupní cena obsahuje DPH.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    41584
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Celková plocha
    2 125 m²
  • Typ pozemku
    Bydlení

Lokalita

Okolí nemovitosti

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.