Informace

Pozemek

Atraktivní pozemek o výměře 1 739 m2 se nachází na velmi pěkném místě hned u lesa. Plocha s úchvatnými výhledy na malebnou posázavskou krajinu je součástí intravilánu obce Senohraby ležící v pohodlném dosahu Prahy po dálnici D1.

Jižně orientovaný pozemek leží ve svahu, přístup na pozemek je v jeho horní části po osvětlené zpevněné komunikaci.

Obec Senohraby v současné chvíli nemá platný územní plán. Dle nového územního plánu, který je ve fázi pořizování, je pozemek určený k zástavbě rodinným domem a nachází se v ploše BI – bydlení v rodinných domech – městské a příměstské, severní část pozemku pak je v ploše ZS - zeleň soukromá a izolační. Na pozemku je vlastní kopaná studna, na hranici pilíř elektro. Obecní vodovod a plynovod jsou v komunikaci vedoucí podél pozemku. Kanalizace zde není, odpady je nutné řešit septikem/čističkou.

Senohraby jsou součástí půvabného Ladova kraje, který nabízí nespočet výletních tras pěšky, na kole i v zimě na běžkách. Zároveň obec poskytuje potřebnou občanskou vybavenost a dobré dopravní spojení. Necelých 5 minut autem od budoucího domu je vzdálena mateřská a základní škola, prodejna potravin nebo železniční zastávka, kde staví časté příměstské spoje na Hlavní nádraží. Autem se lze rychle napojit na dálnici D1 a Pražský okruh.

Celková plocha 1 739 m2.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    40977
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Celková plocha
    1 739 m²
  • Typ pozemku
    Bydlení

Lokalita

Okolí nemovitosti

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.