Informace

Pozemek

Dobře přístupný stavební pozemek o výměře 1 278 m2 se snadným napojením na inženýrské sítě se nachází 40 minut jízdy autem od Prahy, v obci Bořislav obklopené lesy chráněné krajinné oblasti České Středohoří.

Územním plánem je plocha určena pro bydlení. Pozemek je možné připojit na inženýrské sítě (elektřina, plyn, voda) a také na přilehlou komunikaci. V přípravě je výstavba obecní kanalizace. Pozemek nabízí absolutní soukromí, sousední nemovitosti jsou využívány především k rekreaci.

V obci funguje mateřská škola, knihovna nebo multifunkční hřiště. Základní škola je v sousední vsi Žalany, kam lze dojet během pár minut autobusem, veškerá další občanská vybavenost se pak nachází v lázeňském městě Teplice vzdáleném cca 10 minut jízdy autem. Krásné okolí, jehož dominantou je nejvyšší hora Českého Středohoří Milešovka, poskytuje nepřeberné možnosti pěších i cyklistických výletů.

Celková plocha 1 278 m2.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    40359
  • Cena celkem
    4 500 000 Kč / 177 725 €
  • Cena za m2
    3 521 Kč / 139.10 €
  • Celková plocha
    1 278 m²
  • Typ pozemku
    Bydlení

Lokalita

Okolí nemovitosti

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další pozemky v lokalitě

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.