Informace

Pozemek ZZ1.B01.03, Višňovka

V nově vznikající rezidenční mikrolokalitě v blízkosti CHKO Český kras nabízíme k prodeji atraktivní pozemek přímo přiléhající k lesu, o celkové výměře 1 800 m2, s projektem na výstavbu moderní rodinné vily, včetně možnosti relizace stavby developerem. Místo vyniká zejména poklidnou venkovskou atmosférou v blízkosti přírody, přesto však na dosah ruky od Prahy - pouhých 12 minut jízdy autem na Zličín, 15 minut na letiště a 25 minut do centra.

Projekt nabízí pozemky umístěné v několika různých čtvrtích. V nich byly ve spolupráci s architektkou Barborou Škorpilovou vytvořeny ulice s alejemi stromů, okrasnými květináči a veřejným osvětlením i bezpečnostními prvky, jako jsou zvýšené křižovatky nebo zpomalovací prahy. Pozemky jsou kompletně zasíťovány inženýrskými sítěmi a oddělené od silnice chodníkem a travnatým pruhem.
Budoucí majitelé mohou využít projektů moderních vil od architekta Michala Žáčka ze studia Ateliér 2 a renomované architektonické kanceláře Ian Bryan Architects, včetně možnosti realizace stavby developerem. U vlastních návrhů bude vzhledem k zájmu zachování architektonického rázu lokality vyžadováno schválení developerem. Zakoupit lze rovněž některý z již hotových domů, které jsou nyní využívány coby vzorové vily.

Pro kompletní přehled volných pozemků prosím kontaktujte naši kancelář.
Na fotografii je zachycena vzorová vila typu Doral.

Nespornou předností projektu je jeho umístění v atraktivní lokalitě povodí Berounky, s mnoha historickými i přírodními památkami v blízkém okolí. Přímo v obci nebo v jejím okolí můžete nalézt například vyhlášený golfový areál Albatross, který je členem European Tour Destination, dále zámek Vysoký Újezd, Koněpruské jeskyně či hrad Karlštejn. Cesta příměstským autobusem na metro a k nákupnímu centru Zličín trvá 28 minut.

Pozemek 1 800 m2.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    31783
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Celková plocha
    1 800 m²
  • Typ pozemku
    Bydlení
  • Informace o projektu

Lokalita

Okolí nemovitosti

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.