Informace

Byt, 3+kk

Moderní byt s terasou v přízemí rezidenčního komplexu s parkem, nonstop recepcí a ostrahou a podzemním parkováním. Výhodná poloha mezi Brumlovkou a historickým jádrem Michle, v dosahu veškerých služeb a snadným spojením ke stanici metra. Výjimečnost zajišťuje i absolutní klid ve večerních hodinách.

Plocha bytu je rozdělena na obývací pokoj s kuchyňským a jídelním koutem, 2 ložnice, koupelnu (vana, 2 umyvadla, toaleta, bidet), technickou komoru, samostatnou toaletu, chodbu a vstupní halu. Terasa je přístupná ze všech hlavních místností.

Podlahy jsou dřevěné, okna mají venkovní rolety. Součástí vybavení jsou kuchyňské spotřebiče AEG (vč. myčky, indukční varné desky, vinotéky) vestavěné skříně, bezpečnostní vstupní dveře a alarm. Vytápění centrální. Kupní cena zahrnuje garážové stání a sklep. Obyvatelé mohou využívat kočárkárnu/kolárnu, vstup do budovy a vjezd do garáže je na čip, garážová vrata mají navíc rozpoznávání registračních značek.

Pár kroků od domu funguje supermarket, několik restaurací, soukromá mateřská, základní a střední škola, poliklinika, lékárna i několik sportovišť (Balance Club Brumlovka). Poloha rezidence poskytuje blízkost všech služeb, od ruchu města si lze odpočinout procházkou ve staré zástavbě okolo kostela Narození Panny Marie z 18. století. V docházkové vzdálenosti je i Krčský les a v dojezdové vzdálenosti Průhonický park 11 minut autem. Stanice metra Budějovická je vzdálena 2 minuty autobusem z blízké zastávky nebo cca 15 minut pěšky.

Interiér 82,4 m2, terasa 15 m2, sklep 5,4 m2.

Byt je pronajat.

Kromě běžných prohlídek nemovitostí nabízíme také videoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype ad.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    42979
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Poplatky za služby
    6 938 Kč měsíčně
  • Podlahová plocha *
    83 m²
  • Terasa
    15 m²
  • Celková plocha
    98 m²
  • Parkování
    Garážové stání.
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    B
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Lokalita

Okolí nemovitosti

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.