Informace

Byt, 3+kk

Nový světlý byt s balkonem a garážovým stáním se nachází v prémiovém rezidenčním projektu BERLITA rozkládajícím se na pěkném místě v samém centru královského města Beroun. Město obklopuje nádherná příroda, a přitom leží jen pár minut jízdy autem či hromadnou dopravou od kraje Prahy.  

Promyšlenou dispozici bytu ve 4. podlaží tvoří více než 50metrový obývací pokoj s přípravou na kuchyni, 2 ložnice, 2 koupelny, velká vstupní chodba a komora. Obývací pokoj je prosklenou stěnou propojen s jižně orientovaným balkonem s výhledem na zalesněné kopce CHKO Český kras

Rezidence byla zkolaudována v červnu r. 2022. Ke standardu vybavení patří plovoucí laminátová podlaha, velkoformátová plastová šestikomorová okna s izolačním trojsklem, zvýšenou protihlukovou izolací a přípravou na předokenní žaluzie, dále rekuperační jednotka pro automatické zajištění čerstvého vzduchu, protipožární bezpečnostní vstupní dveře (tř. 4) a domovní videotelefon. Vytápění radiátory s termostatickými hlavicemi (v koupelnách otopný žebřík), centrální rozvod tepla z výměníkové stanice. Kupní cena zahrnuje 1 garážové stání

Projekt byl vystavěn v bezprostřední blízkosti soutoku řek Berounky a Litavky, přímo u hradeb, které obklopují historické jádro města. Nedaleko funguje zimní stadion, aquapark, posilovna, fotbalové hřiště nebo tenisová hala. Okolím vedou cyklostezky, v pohodlném dosahu jsou obchody včetně supermarketu, lékárna i Husovo náměstí s tradičními trhy. Autobusová zastávka i vlakové nádraží, kde staví spoje do Prahy, jsou vzdálené do 10 minut chůze od domu. Díky strategickému umístění města na dálnici D5 je cesta autem do metropole velmi rychlá, do Plzně trvá cca 45 minut a na hranici s Německem necelou hodinu a půl. Beroun ze všech stran obklopují lesy, mezi oblíbené výletní cíle patří hrad Karlštejn, Koněpruské jeskyně nebo okolí zatopeného lomu Amerika.
 
Podlahová plocha 104,3 m2, balkon 9,32 m2.

Vybavení

  • Výtah
  • Rekuperace

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    103840
  • Prodejní cena
    Rezervováno
  • Podlahová plocha *
    104 m²
  • Balkon
    9 m²
  • Celková plocha
    114 m²
  • Parkování
    1 parkovací místo v garáží
  • Sklep
    -
  • PENB
    B
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Lokalita

Okolí nemovitosti

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.