Informace

Byt, 2+kk

Vzdušný zahradní byt s parkováním a možností přímého vstupu z ulice v komorní rezidenci zasazené do klidné části města Dobříš, v dosahu veškeré potřebné infrastruktury i přírody, v krátké dojezdové vzdálenosti od Prahy. 

Byt je rozdělen na světlý rohový obývací pokoj s kuchyňským a jídelním koutem, částečně odděleným spacím koutem a přístupem na jihovýchodně orientovanou terasu a zahradu, dále velkou ložnici, koupelnu s vanou, samostatnou toaletu, chodbu, prostornou předsíň a šatnu s oknem, využitelnou i jako pracovna

Okna jsou plastová s trojskly a elektricky ovládanými předokenními žaluziemi, podlahy laminátové. V předsíni jsou vestavěné skříně, kuchyňská linka je vybavena dřevěnou pracovní deskou a vestavnými spotřebiči (chladničkou s mrazákem, myčkou nádobí, elektrickou i mikrovlnnou troubou, sklokeramickou varnou deskou). Vytápění prostřednictvím klimatizace v režimu tepelného čerpadla. K rychlému vytopení je možné použít elektrické konvektory v podlaze. Ohřev vody je realizován elektrickým bojlerem. Kupní cena zahrnuje venkovní parkovací stání, obyvatelé mohou využívat společnou kolárnu

V Dobříši funguje skvělá občanská vybavenost, státní i soukromé školy a školky, obchody, restaurace, kavárny, kulturní dům či sportovní kluby. Výhodou je také bezprostřední blízkost přírody (přírodního parku Hřebeny, CHKO Český kras a Brdy) a především velmi dobrá dojezdová vzdálenost do Prahy nejen autem po dálnici D4, ale i příměstskými autobusy ke stanici metra Smíchovské nádraží. 

Podlahová plocha 75,23 m2, terasa 8,75 m2, zahrada 154 m2. 

Vybavení

  • Klimatizace

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    102603
  • Prodejní cena
    Rezervováno
  • Poplatky za služby
    2 220 Kč měsíčně
  • Podlahová plocha *
    75 m²
  • Terasa
    9 m²
  • Celková plocha
    84 m²
  • Zahrada
    154 m²
  • Parkování
    Ano
  • Sklep
    -
  • PENB
    A
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Lokalita

Okolí nemovitosti

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.