Informace

Byt, 3+1

Světlý byt 3+1 se dvěma západně orientovanými lodžiemi v 7. patře revitalizovaného panelového domu. Výborně dostupné místo v Praze 6 – Vokovicích na Červeném vrchu u stanice metra Bořislavka a v blízkosti Divoké Šárky.

Dispozici tvoří obývací pokoj, samostatná kuchyně s prosluněným jídelním koutem, ložnice, pokoj, malá šatna (komora), koupelna (vana, umyvadlo, přípojka na pračku), oddělená toaleta a vstupní chodba. Obývací pokoj, ložnice a obě lodžie jsou orientované na západ, druhý pokoj na jih.

Interiér je vhodný k renovaci. Podlahy jsou laminátové a s dlažbou, okna plastová s vnitřními žaluziemi, lodžie u ložnice je zasklená. K bytu přísluší sklep, obyvatelé domu mohou využívat sušárnu a kočárkárnu. V domě jsou 2 výtahy a ústřední vytápění.

Výhodná poloha pár kroků od tramvajové zastávky a 5 minut chůze od stanice metra Bořislavka. V okolí funguje veškerá občanská vybavenost – supermarket, obchodní centrum, lékárna, poliklinika, školy od mateřských po gymnázium, je zde i několik dětských hřišť. Autem se dá rychle napojit na tunelový komplex Blanka, Pražský okruh nebo dojet na letiště. Lokalitu zpříjemňuje spousta zelených ploch, kousek od domu se rozkládají obnovované staré sady a začíná velký přírodní park Šárka-Lysolaje, blízko je také vodní nádrž Džbán nebo Libocký rybník.

Interiér 73,89 m2, lodžie 2,14 m2 + 2,14 m2, sklep 1,10 m2.

Kromě běžných prohlídek nemovitostí nabízíme také videoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype ad.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    43169
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Poplatky za služby
    5 090 Kč měsíčně
  • Podlahová plocha *
    74 m²
  • Lodžie
    4 m²
  • Celková plocha
    78 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    C
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Lokalita

Okolí nemovitosti

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.