Informace

Byt, 2+kk

Zrekonstruovaný velmi tichý byt orientovaný do boční jednosměrné ulice se nachází v prvorepublikovém bytovém domě s výtahem a společným dvorem poskytujícím parkování (do naplnění kapacity). Dům stojí pár minut chůze od budoucí stanice metra linky D na náměstí Bratří Synků i od vlakového nádraží Praha-Vršovice.

Dispozici jižně orientovaného bytu ve 4. podlaží tvoří obývací pokoj s kuchyní a jídelním prostorem, 1 ložnice, koupelna (se sprchovým koutem, WC a bidet. sprškou) a předsíň.

Interiér s vysokými stropy byl zrekonstruován v r. 2014. Součástí vybavení je vinylová podlaha, kompletně vybavená kuchyně (včetně myčky nádobí a indukční varné desky), vestavěné skříně, bezpečnostní vstupní dveře nebo okenní žaluzie a rolety, mobilní klimatizace. Vytápění centrální. Vstup do budovy je na čip. Obyvatelé mohou využívat balkón v mezipatře domu a kolárnu/kočárkárnu, na dvoře je omezený počet parkovacích míst. K bytu přísluší sklep, vstup je na čip, v domě je výtah.

V pohodlném dosahu jsou obchody, restaurace, lékařské služby i divadla. Místo je skvěle dostupné MHD, jen pár kroků od domu je tramvajová zastávka i vlakové nádraží, odkud se lze dostat během 5 minut do centra na Hlavní nádraží. Pěšky lze dojít do parku Na Fidlovačce, Folimanka nebo do romantické Grébovky.

Interiér 47,7 m2, sklep 3,8 m2.

Kromě běžných prohlídek nemovitostí nabízíme také videoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype ad.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    42716
  • Prodejní cena
    Není k dispozici
  • Poplatky za služby
    4 178 Kč měsíčně
  • Podlahová plocha *
    48 m²
  • Celková plocha
    48 m²
  • Parkování
    Možnost parkování ve vnitrobloku (dle kapacity).
  • Sklep
    -
  • PENB
    G
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Lokalita

Okolí nemovitosti

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.