Informace

Byt, 2+kk

Prosluněný klimatizovaný byt v Rezidenci Korunní (Orionka) s velkými pokoji a prostornou lodžií orientovanou na západ do upraveného vnitrobloku sousedního komplexu Korunního Dvora s recepcí a podzemní garáží. Moderní nízkoenergetický obytný soubor se rozkládá na dobře dostupném klidném místě v horní části Vinohrad, v sousedství elegantní vilové čtvrti a v dosahu veškerých služeb.

Praktickou dispozici bytu ve 2. podlaží tvoří obývací pokoj s otevřenou kuchyní, ložnice s možností vytvoření pracovního koutu, šatna, koupelna (s vanou a dvojumyvadlem), samostatná toaleta a předsíň. Z obou pokojů je možné vstoupit na lodžii.

Interiér je po nedávno dokončené celkové rekonstrukci. Zrenovovány byly dřevěné podlahy, instalovány nové vestavěné skříně i kuchyňská linka se žulovou deskou Tan Brown a dosud nepoužitými spotřebiči (myčka Bosch Silence, digestoř, horkovzdušná i mikrovlnná trouba, indukční varná deska s flexi zónami a chladnička Whirlpool). Přidány byly také klimatizační jednotky. Velkoplošnými eurookny s dřevěnými rámy proudí do bytu spousta denního světla, které lze regulovat předokenními elektricky ovládanými žaluziemi. Vstupní dveře jsou bezpečnostní zn. Next, k bezpečí přispívá též videotelefon, rezidence je navíc vybavena nonstop recepcí a kamerovým systémem. K bytu lze přikoupit garážové stání, v garáži je k dispozici dobíjecí stanice pro elektromobily. Součástí komplexu je privátní vnitroblok s parkovou úpravou a vodními prvky.

Atraktivní lokalita vyniká perfektním spojením do centra a komplexní nabídkou služeb. Přímo u rezidence je tramvajová zastávka (4 minuty jízdy na náměstí Míru, 9 minut na Karlovo náměstí), v bezprostředním okolí fungují příjemné kavárny a restaurace včetně populárního lokálního pivovaru, designové obchody, potraviny a další služby. V pěším dosahu je obchodně-zábavní centrum s kinem IMAX Atrium Flora, na nedalekém náměstí Jiřího z Poděbrad se konají vyhlášené farmářské trhy. Lokalitu ještě zpříjemňuje množství zelených ploch, například sady Bratří Čapků, Svatoplukovy sady, Riegrovy sady nebo Grébovka.

Interiér 72,55 m2, lodžie 14,86 m2.

Kromě běžných prohlídek nemovitostí nabízíme také videoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype ad.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    42171
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha *
    73 m²
  • Lodžie
    15 m²
  • Celková plocha
    88 m²
  • Parkování
    Garážové stání za příplatek.
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    B
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Lokalita

Okolí nemovitosti

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.