Informace

Byt, 3+kk

Moderní byt s největší terasou na patře a s garážovým stáním se nachází v novostavbě rezidenčního projektu Malý Háj, který je součástí nové čtvrti na rozhraní Dolních Měcholup a Štěrbohol, pár minut jízdy autobusem od stanice metra linky A.

Účelnou dispozici jednotky v 1. nadzemním podlaží (fakticky v úrovni 2. podlaží) tvoří obývací pokoj s kuchyní a vstupem na částečně krytou, jihozápadně orientovanou terasu, dále 2 ložnice, koupelna, samostatná toaleta, komora a předsíň.

Dům byl dokončen v r. 2019. Velkoformátová okna jsou plastová vícekomorová, podlahy vinylové v dekoru masivního dřeva, značky Pergo. Interiérové dveře jsou zn. Sapeli, vstupní dveře bezpečnostní protipožární s panoramatickým kukátkem. Kuchyňská linka Oresi je plně vybavena. Vytápění centrální. K bytu přísluší garážové stání přístupné pohodlně výtahem, obyvatelé domu mohou využívat kočárkárnu. Vstup do budovy je na čip, garážová vrata lze ovládat dálkovým ovladačem nebo přes mobilní telefon.

Součástí čtvrti je nové nákupní centrum, několik dětských hřišť i dopravní hřiště, funguje zde pohybové studio s kavárnou. Do 5 minut autem je vzdálena mateřská a základní škola, sportovní areál Hamr, OC Europark Štěrboholy i Fashion Aréna. Blízko je do parku Hrušov, na kole lze rychle dojet do velkého přírodního parku Říčanka i hostivařského lesoparku. Dopravní spojení zajišťují autobusy, cesta ke stanici metra Depo Hostivař trvá 8 minut, ještě kratší je cesta k železniční zastávce Horní Měcholupy, odkud jezdí přímé a rychlé spoje na Hlavní nádraží. Autem se lze rychle napojit na Jižní a Štěrboholskou spojku.

Interiér 88,9 m2, terasa 41,9 m2.

Kromě běžných prohlídek nemovitostí nabízíme také videoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype ad.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    38956
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Poplatky za služby
    4 393 Kč měsíčně
  • Podlahová plocha *
    89 m²
  • Terasa
    42 m²
  • Celková plocha
    131 m²
  • Parkování
    1 garážové stání
  • Sklep
    -
  • PENB
    B
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Lokalita

Okolí nemovitosti

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.