Informace

Byt, 4+kk

Moderní klimatizovaný byt s balkonem a garážovým stáním je umístěn ve 4. podlaží rezidence z r. 2017 s privátním parkem ve vnitrobloku. Výhodná poloha na rozhraní Vršovic a Vinohrad, v blízkosti mnoha sportovišť, velkého obchodního centra i veškeré občanské vybavenosti a s rychlým přímým spojením do centra díky několika tramvajovým linkám.

Dispozici tvoří otevřený koncept obývacího pokoje s kuchyní a jídelnou, 3 ložnice (2 východní a 1 západní), 2 koupelny (z toho jedna en-suite náležící k hlavní ložnici), samostatná toaleta, předsíň, chodba a komora s přípojkou na pračku a sušičku. Obývací pokoj i hlavní ložnice mají přístup na západně orientovaný balkon.

Vybavení zahrnuje dubové parkety a vinylovou podlahu (v předsíni a chodbě), vyhřívanou podlahu v koupelně, velkoformátová dřevěná eurookna s vakuovými trojskly a elektricky ovládanými hliníkovými žaluziemi Hella, dýhované interiérové dveře, protipožární bezpečnostní vstupní dveře, dálkově ovládanou klimatizaci i topení, kuchyňskou linku od firmy Hanák se spotřebiči AEG a pracovní deskou z Technistone. Balkon lze zastínit velkou elektricky ovládanou markýzou. K jednotce přísluší 1 garážové stání (druhé lze přikoupit), úložná komora na patře a sklep.

Vršovice jsou oblíbenou rezidenční čtvrtí, která v současné době prochází obnovou s cílem vytvoření příjemnějšího a zelenějšího prostředí pro bydlení. Lokalita má kompletní občanskou vybavenost, v blízkosti fungují mateřské a základní školy i gymnázia, kavárny, restaurace, obchodní centrum Eden, sportovní hala, fotbalový, lehkoatletický, zimní i plavecký stadion, koupaliště nebo tenisové kurty. Pár kroků od domu je autobusová zastávka se spoji ke stanici metra Želivského (6 minut jízdy), nedaleko je také tramvajová zastávka s rychlým spojením do centra.

Podlahová plocha 113,4 m2, balkon 7,7 m2, úložná komora 4,9 m2, sklep 3,1 m2.

Kromě běžných prohlídek nemovitostí nabízíme také videoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype ad.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    37499
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha *
    113 m²
  • Balkon
    8 m²
  • Celková plocha
    121 m²
  • Parkování
    1 garážové stání
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    B
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Lokalita

Okolí nemovitosti

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.