Informace

Byt, 3+1

Světlý byt se 2 terasami a 4 parkovacími místy leží v 6. podlaží bytového domu, který byl vystavěn v roce 2014 v klidné slepé ulici v blízkosti lesoparku a nedaleko tramvajové zastávky.

Plocha bytu je rozdělena na jihozápadně orientovaný obývací pokoj s kuchyní a jídelnou, 2 ložnice, koupelnu, samostatnou toaletu a vstupní halu. Ze všech obytných místností vede vstup na některou ze dvou teras. Větší ložnici je možné snadnou úpravou rozdělit na 2 samostatné a vytvořit tak dispozici 4+kk.

Součástí vybavení jsou vinylové podlahy, plastová okna s trojskly a předokenními roletami na dálkové ovládání se systémem Panorama, kuchyně na míru se značkovými spotřebiči Siemens (včetně parní i klasické trouby kombinované s mikrovlnnou), příprava na klimatizaci a vestavěné skříně. Vytápění plynovým kotlem Baxi. K jednotce přísluší 4 parkovací místa v zakladači a dvojitý zděný sklep. Ve dvoře je rezidentům k dispozici společná terasa, jejíž součástí je udržovaná zeleň, posezení a dětský koutek.

Přímo v ulici jsou potraviny, v pěším dosahu pak další obchody, mateřská a základní škola, několik restaurací nebo nemocnice Na Bulovce. Cca 150 metrů od domu staví tramvajové spoje ke stanici metra linky B Palmovka (5 minut) nebo C Kobylisy (7 minut). Lokalitu zpříjemňuje lesopark s vyhlídkou na Prahu, nedaleko je také park Na Korábě s dětským hřištěm.

Celková podlahová plocha 104,9 m2, terasa 16,7 m2 a 4,8 m2, sklep.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    27629
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha *
    104 m²
  • Terasa
    22 m²
  • Celková plocha
    126 m²
  • Parkování
    Čtyři garážová parkovací stání
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    B
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Lokalita

Okolí nemovitosti

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.