Informace

Byt, 4+kk

Byt v posledním patře pětipodlažního zrekonstruovaného domu s výtahem a společnou udržovanou zahradou v klidném a tichém prostředí vyniká především dostatkem úložných prostor. Díky původním stavu je byt možné upravit zcela podle vlastních představ.

Vstup do bytu je přes zádveří, na které navazuje chodba. Z té lze vstoupit na samostatnou toaletu, do koupelny a průchozí pracovny. Chodba ústí do obývacího pokoje s krbem. Kuchyň s jídelnou je částečně oddělená, jídelna je prosvětlena oknem. Z obývacího pokoje je vstup do soukromé části bytu: do šatny, ze které vedou dveře do dětského pokoje a do ložnice. Z té lze vstoupit do pracovny a do komory. Jídelna, obývací a dětský pokoj jsou orientovány na jihovýchod, ložnice a pracovna na severozápad.

Byt je v původním stavu a je tedy určen k celkové rekonstrukci podle představ majitele. Dům je zrekonstruovaný a udržovaný, má nové vstupní dveře a plastová okna, zrekonstruovanou fasádu a střechu a je kompletně zateplen. Opraveny jsou též společné prostory. V kuchyni je plynový sporák, v chodbě je v uzavřeném výklenku ukryt plynový kotel Junkers. Výhodou je umístění bytu v posledním podlaží, obyvatele tak neruší kroky sousedů. Družstevní vlastnictví s možností v budoucnu převodu do OV.

Byt se nachází v klidné ulici se vzrostlými stromy. V docházkové vzdálenosti je několik dětských hřišť, mateřská i základní škola, dům dětí a mládeže s možnostmi kroužků. Potraviny, lékárna, poliklinika, mnoho restaurací a kaváren, vše v dosahu. Stanice metra C Budějovická i Pankrác jsou vzdáleny pět minut chůze nebo chvilku autobusem, jehož zastávka je pár kroků od domu.

Interiér 92 m2.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    12250
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Poplatky za služby
    2 600 Kč měsíčně
  • Podlahová plocha *
    92 m²
  • Celková plocha
    92 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    -
  • PENB
    G
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Lokalita

Okolí nemovitosti

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.