Kino Světozor

Kina a divadla v Praze

Kino Světozor, které se nachází nedaleko Václavského náměstí, je jedním z nejlepších art kin v Praze. Kino nabízí atmosféru nezávislého art kina s dvěma kinosály a digitálním projektorem Sony 4K, barem a kavárnou s Wi-Fi připojením a pohodlnými sedačkami.

Světozor promítá nezávislé filmy, mainstreamové filmy, klasiky, české a mezinárodní trháky apod. Mezinárodní filmy jsou promítány v originálním znění s českými titulky. V tomto módním artovém kině se také koná řada filmových festivalu jako je například Festival bollywoodského filmu, menší festivaly, které jsou věnovány slavným filmovým star jako např. Audrey Hepburn apod. Každé pondělí promítá kino dokumentární filmy z celého světa. Jako bonus navíc promítá Světozor také živé přenosy operních představení z Metropolitní opery v New Yorku.

Součástí kina Světozor je také zajímavý obchod s názvem Terryho ponožky, kde najdete vše týkající se filmů včetně literatury o filmu, DVD, tématického oblečení, originálních plakátů, výstav plakátů apod. Nabídka originálních plakátů je rozsáhlá a československé plakáty pocházejí z období let 1930 až 1989.

Další kina a divadla v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.