Divadlo Glans

Kina a divadla v Praze

Profesionální činoherní divadlo pro děti Glans, s podtitulem „divadlo pro malé i velké diváky“, bylo založeno v roce 1996, má tedy již dlouholetou tradici a těší se velké oblibě mezi dětmi i dospělými. Hraje v mateřských školkách, základních školách, kulturních domech a malých divadlech a svoji stálou scénu má ve Fakultní základní škole prof. Otokara Chlupa v Nových Butovicích.

Divadlo hraje variace na klasické pohádky. Současný repertoár je opravdu široký a zahrnuje následující divadelní představení: Pohádka pošťácká, O zlatých sušenkách, O chytré princezně, Pohádky z proutěného koše, Tři výlety do pohádek, Tři kouzelné pohádky, Tři pohádky na dobrý den a Tři pohádky pro tebe. Stručný obsah divadelních pohádek, herecké obsazení i fotografie z představení najdete na přehledných stránkách divadla.

Samotný divadelní sál má rozšířené jeviště, je dobře ozvučen, zatemněn a vybaven světelnou technikou tak, aby působil dojmem malého kamenného divadla pro menší soubor. Takto moderně upravený prostor dětem umožní opravdový divadelní zážitek za příznivou cenu 55 Kč za jednu vstupenku. Při představeních pro školy je pedagogický doprovod zdarma.

V sousedství

  • Adresa
    Blattného 2338/5,158 00 Praha 5
  • Web
    www.glans.cz

Další kina a divadla v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.