Instalatérství Hruška

Instalatéři Praha

Hledáte-li firmu která by kvalitně provedla instalatérské práce ve vašem bytě či domě, obraťte se na pražské Instalatérství Hruška. Vedle instalatérských a drobných stavebních prací nabízí tato firma také internetový i klasický prodej vybavení koupelen, rozvodného materiálu a dalšího zboží z této oblasti.

Není asi nutné upozorňovat na to, že u instalatérských prací mimořádně záleží na tom, aby vše bylo provedeno ve vysoké kvalitě, neboť případné problémy či havárie mohou způsobit rozsáhlé majetkové i emocionální škody. Instalatérství Hruška nabízí kvalitní instalaci rozvodů vody a odpadů, ruční čištění odpadů, strojní čištění kanalizace, kompletní rekonstrukci stoupaček, řešení drobných oprav, poruch a havárií a další instalatérské práce.

Vedle prací v úzkém slova smyslu instalatérských nabízí tato pražská firma rovněž drobnější stavební práce včetně kladení obkladů a dlažeb, kompletních rekonstrukcí bytových jader a dalšího. Specialitou firmy je montáž a dodávka tepelných čerpadel Danfoss. V zájmu usnadnění spolupráce nabízí firma zajištění dodávky veškerého materiálu a vlastní dopravy. V rámci e-shopu na webových stránkách firmy si také můžete vybrat z bohaté nabídky instalatérského zboží, přičemž veškeré vybrané produkty vám firma dopraví až domů.

  • Adresa
    Pod Sokolovnou 5,140 00,Praha 4 - Nusle
  • Telefon
  • Web
    www.instaprace.cz

Další instalatéři Praha

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.