Instalace Novotný, Praha

Instalatéři Praha

Firma Instalace Novotný Praha s dlouholetou praxí a zkušenostmi v oblasti instalatérských prací zajišťuje komplexní řešení v oboru čištění a oprav odpadů a kanalizací.

Firma Instalace Novotný Praha nabízí veškeré instalatérské a topenářské práce, montáž vody, topení, plynu a kanalizace. Provádí montáže, opravy, rekonstrukce a údržbu vodoinstalací a kanalizačních sítí v rodinných, panelových a bytových domech a administrativních budovách. Čištění odpadů a kanalizace je prováděno za použití profesionální techniky od firmy Rothenberger. Firma Instalace Novotný Praha dodá a namontuje radiátory, kotle a další zařízení a zajistí jejich výměnu za stará zařízení. Pracovníci firmy provádí také zednické a obkladačské práce menšího rozsahu (např. obložení koupelny, záchodu, chodby). Objednat si můžete také rekonstrukci bytového jádra, malířské práce, nahození fasády nebo montáž podlahového vytápění apod.

V případě havárie můžete využít nonstop pohotovostní službu, která je připravena vám pomoci v co nejkratším intervalu od nahlášení poruchy. Doprava po Praze je zdarma.

  • Adresa
    Neklanova 40,Praha 2 Vyšehrad,128 00
  • Web
    www.instalacenovotny.cz

Další instalatéři Praha

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.