Studio Anna+A

Obchody s nábytkem v Praze

Již dvacet let nabízí studio Anna+A široké spektrum kvalitních služeb voblasti interiérového designu. Jeho práci nejlépe reprezentuje množství zdařilých realizací rezidenčních projektů, bytů, komerčních i reprezentačních prostor a historických objektů.

Základní myšlenkou, kterou se studio Anna+A při práci řídí, je zvláště individuální přístup ke specifickým požadavkům tak, aby byl zajištěn maximální komfort pro jeho klientelu. Studio disponuje vlastní šicí i technickou dílnou stýmem vyškolených švadlen a montážních specialistů sdlouholetou praxí voboru. Zpracovává kompletní návrhy interiérů, ale zároveň poskytuje i jednotlivé služby – od plánování ve spolupráci sarchitektem až po řešení dekorace vašeho interiéru. Může vám nabídnout široký sortiment dekoračních i funkčních látek od předních světových výrobců vmoderním i klasickém designu. Najdete zde také tapety zklasických i exklusivních materiálů, dále pak koberce, osvětlení, technické garnýže, ozdobné úchyty, čalounické porty, drobné doplňky a mnoho dalších produktů.

Studio Anna+A se může pochlubit výlučným zastoupením mnoha významných a nadčasových značek. Mezi všemi můžeme jmenovat například prestižní americkou značku nábytku Baker, McGuire, Ralph Lauren Home, Bolier a Christopher Guy představující osobité kolekce předních světových designérů.

  • Adresa
    Pobřežní 78,186 00 Praha 8 – Karlín
  • Telefon
  • Web
    www.anna-a.cz

Další obchody s nábytkem v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.