Všeználek

Outdoorové sporty a aktivity pro děti v Praze

Pro všechny zvídavé děti, které milují přírodu, je určen klub Všeználek. Děti se setkávají za každého počasí v přírodě v Praze a okolí.

Děti přírodou provází dlouholetá lektorka programů v přírodě pro děti i dospělé Zdeňka „Květuška“ Hrubá a lektorka programů v přírodě pro děti a učitelka v ekologické mateřské školce Semínko Pavlína Štěpánková. Spolu s dětmi zkoumají a pozorují viditelnou i neviditelnou přírodu, snaží se jí naslouchat a vyprávějí si o různých bytostech. Děti se učí přirozenou cestou přírodu respektovat a chránit ji a nacházejí krásu tam, kde by ji ve světě konzumu jen těžko hledaly. Děti sdružené ve Všeználku jsou všestranné a zvídavé a rády zkoušejí nové věci.

Všeználek organizuje také příměstské tábory v okolí Prahy určené dětem od 3 do 9 let, na kterých se děti vydávají na dobrodružné prázdninové výpravy. Pozorují místní flóru a faunu a prozkoumávají nová místa včetně těch, které se nacházejí mimo značené turistické cesty. Nechybí ani pohybové hry, zpívání, tanec, vaření a spousta dobrodružství.

  • Web
    www.vseznalek.netstranky.cz

Další outdoorové sporty a aktivity pro děti v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.