Hřiště s tramvají ve Stromovce

Outdoorové sporty a aktivity pro děti v Praze

Stromovka, jeden z největších a nejoblíbenějších pražských parků, se nachází v místě obklopeném ze všech stran městskou hromadnou dopravou a tak není problém dostat se k němu prakticky z jakékoliv pražské městské části.

Velká plocha parku sloužila v minulosti jako královská obora a nyní je jedním z nejlepších míst pro rodiny s dětmi a všechny ostatní, kdo chtějí trávit čas venku v přírodě. S dětmi můžete zajít k místním rybníkům a nakrmit kačeny nebo se po parku projít s vašim čtyřnohým miláčkem – Stromovka je vhodná jak pro malé a větší děti, tak pro zvířata. Díky aktivitám pro děti i dospělé, které zahrnují půjčovnu in-line bruslí, kilometry cyklistických stezek a stezek pro pěší, cesty pro koně a jezdecký areál na přilehlém ostrově, výstavní a kulturní centrum Výstaviště s Mořským světem a krytým bazénem a dostatek prostoru pro míčové hry, pikniky, posezení s rodinou nebo setkávání dětí s jejich kamarády má Stromovka vše, co vás napadne.

Jedním z největších lákadel pro děti je ve Stromovce hřiště s modelem tramvaje. Toto hřiště pro větší i malé děti nabízí povrch v podobě štěrku z oblázků a spoustu prolézaček, skluzavek, houpaček, kolotočů, dětskou lanovku, hračky na hloubení, kladiny a spoustu dalších atrakcí, které umožní vašemu dítěti vybít si energii a současně rozvíjet důležité motorické schopnosti. Asi nejlepším prvkem na hřišti je model tramvaje s tunely mezi jednotlivými vagóny, zvony, teleskopem, klouzačkou a dostatkem prostoru uvnitř pro všechny vynalézavé dětské hry – můžete se spolehnout, že si vaše děti budou dříve či později hrát na kontrolora jízdenek v pražské tramvaji. Toto hřiště je jednou ze skvělých atrakcí parku Stromovka a činí z něj jedno z nejlepších míst, kde můžete v Praze s dětmi trávit čas venku.

Další outdoorové sporty a aktivity pro děti v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.