Františkánská zahrada

Outdoorové sporty a aktivity pro děti v Praze

Až se budete nacházet v centru Prahy a budete hledat místo, kde si vaše děti mohou bezpečně hrát a běhat, vezměte je do krásné Františkánské zahrady.

Františkánská zahrada mezi ulicí Vodičkova a Jungmannovým náměstím je klidnou oázou plnou růží s nádherným výhledem na kostel Panny Marie Sněžné přímo v samém srdci Prahy. Tato zahrada oplývá krásou a nabízí spoustu zábavy pro děti. Děti všech věkových kategorií si tu mohou hrát na barevném hřišti s bezpečnými gumovými podložkami a moderním vybavením. Rodiče potěší zjištění, že hřiště je oplocené a děti tak mají ohraničený prostor, kde si mohou v poklidu hrát v centru Prahy. Hřiště ve Františkánské zahradě je rozdělené do částí pro větší a menší děti. Část pro větší děti má prolézačky, provazovou pyramidu a houpačky, zatímco v prostoru pro menší děti se nachází pískoviště, menší prolézačky, domeček na hraní s můstky, houpačky atd.

Hřiště se navíc nachází jen několik kroků od oblíbené cukrárny v pasáži Světozor, která spojuje Františkánskou zahradu s ulicí Vodičkova a je ideálním místem, kde se zastavit v teplém počasí na zmrzlinu nebo v zimě na horkou čokoládu. Protože je toto hřiště v centru Prahy oblíbené jak mezi Pražany, tak mezi turisty, vaše dítě si tu zcela jistě najde nové kamarády.

Další outdoorové sporty a aktivity pro děti v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.