Bobová dráha - Praha

Outdoorové sporty a aktivity pro děti v Praze

V zelené části Prahy 9 se nachází bobová dráha Prosek, která je oblíbená jak u rodin s dětmi, tak mezi lidmi, kteří se rádi baví a vyhledávají adrenalin.

Pokud chcete s vašimi dětmi zažít trochu dobrodružství, pak se vám bobová dráha na Proseku bude jistě líbit. Na bobech zde můžete dosáhnout poměrně vysoké rychlosti, aniž by to však bylo na úkor vaší bezpečnosti. Dráha je dlouhá jeden kilometr a jsou na ní prudká klesání, osmičky apod. Protože je dráha za tmy osvětlena speciálním osvětlením, můžete se na ní projet i v noci. Děti starší osmi let mohou jet samy, zatímco mladší se mohou svézt s některým z rodičů, protože každý vozík má dvě sedadla. Pokud máte rádi hodně adrenalinu, můžete na dráze dosáhnout rychlosti až 62 km za hodinu. Pokud naopak jedete s malým dítětem, je možné si uzpůsobit rychlost vozíku pomocí pákové brzdy. Od konce dráhy vás zpět na start sveze vlek.

Nahoře na kopci areálu se nachází příjemná restaurace s výhledem na Prahu, která nabízí posezení uvnitř i venku a představuje ideální místo pro den strávený s rodinou, oslavu narozenin, firemní večírky a další akce.

Další outdoorové sporty a aktivity pro děti v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.