Disemo s.r.o.

Interiérové poradenství, Praha

Disemo s.r.o. vám nabízí své profesionální služby v oblasti návrhů a realizací interiérů jak při projektování interiérů rodinných domů a bytů, tak například hotelů a restaurací. Disemo pro vás nejen navrhne, jak by měl interiér vypadat, ale také dodá veškerý nábytek v různých cenových hladinách podle stylu a přání zákazníka.

Showroom společnosti Disemo najdete na pražských Vinohradech a prohlédnout si zde můžete širokou nabídku kvalitního a luxusního nábytku zahraničních značek. Se sortimentem firmy se můžete samozřejmě seznámit také prostřednictvím jejích webových stránek. Disemo je výhradním distributorem prestižní italské značky Angelo Cappellini v České republice a úzce spolupracuje také s řadou dalších italských výrobců klasického i moderního nábytku, s výrobci koupelnového nábytku a osvětlení. Mezi značkami, které Disemo nabízí, najdete např. značky Morassutti, Scappini & C, Birex, Oggi, Coleccion Alexandra, Notte Brava, Arrex, Mobillegno, Modenese gastone, Dall Agnese, Dellarovere a mnoho a mnoho dalších.

O vysoké kvalitě služeb firmy Disemo svědčí nejen její více než dvacetiletá působnost na českém trhu, ale také velké množství spokojených zákazníků jak z řad soukromých klientů, tak velkých firem a hotelů. Za mnohé jmenujme například Hotel Felix Zawojski a Hotel Carlsbad Plazza v Karlových Varech, apartmán Golf Resort, Hotel Štekl Hluboká a mnoho soukromých bytů a rezidencí.

  • Adresa
    SHOWROOM -,U Havlíčkových sadů 422/1,120 00,Praha 2 - Vinohrady
  • Telefon
  • Web
    www.disemo.cz

Další interiérové poradenství, Praha

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.