New Visit

Zahradní architekti v Praze

„Vaše zahrada – Váš pátý pokoj“, to je motto královéhradecké projekční a realizační firmy New Visit, která se postará o to, aby vaše zahrada byla místem plným energie a oblíbeným prostorem pro odpočinek.

Společnost New Visit si zakládá na rodinné tradici několika generací zahradníků a stavitelů. Může se chlubit řadou ocenění, mezi nimiž vyčnívá Grand Prix Architektů za rok 2007 a ocenění Stavba roku za rok 2017. Společnost byla založena již v roce 2000 a dnes disponuje portfoliem tvořeným širokou řadou zrealizovaných projektů, jejichž precizní a inovativní provedení se odráží v nespočtu pozitivních referencí. Společnost projektuje a realizuje veřejné a komerční prostory, stejně tak zahrady a parky soukromé. Mezi nejznámější z veřejných či komerčních projektů patří rehabilitace Střeleckého ostrova v Praze, exteriéry Fashion Areny v Praze, Centrální lázeňský park v Poděbradech, zámecký park ve Ctěnicích či Podzámecký park v Pardubicích. V portfoliu firmy jsou také urbanistické a krajinářské návrhy rezidenčního bydlení. V New Visit věří, že kvalitně navržená zahrada může být Vašim dalším obývacím pokojem, byť pod širým nebem.

Může být také kuchyní, ložnicí, wellness prostorem či pracovnou. Zahrada by neměla člověku ukrádat čas, vyžadovat pouze hodiny povinného zahradničení. Universální návod k vybudování kvalitní zahrady však neexistuje, proto je každá zahrada navrhována krajinářskými architekty jako originál. V rámci projektu Garden Game z rodiny New Visit Concept poskytuje společnost kompletní servis pro každou zahradu, zahrnující autentický, kvalifikovaný a originální design, komplexní servis od projekce přes realizaci až po péči a údržbu, včetně realizace závlahových systémů a systémů hospodaření s vodou. Důležitá je také světelná scéna, noční atmosféra zahrady. Ať už disponujete pozemkem o 50 nebo 2000 m2, zasloužíte si kvalitní zahradu. Velkorysost není velikost. Citlivé nasvícení vytvářející překvapivé večerní dojmy, jemná závlaha, díky které bude zahrada vonět a překypovat příjemným, vodou nasyceným vzduchem – to vše jsou detaily, se kterými dokáží v New Visit umně pracovat a vytvořit tak „pátý pokoj“, o kterém se vám dosud jen zdálo. 

  • Adresa
    New Visit s.r.o.,Vrchlického 834/24,Hradec Králové
  • Telefon
  • Web
    www.newvisit.cz

Další zahradní architekti v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.