Informace

Rodinný dům, 5+kk

Dvoupodlažní rodinný dům s privátní zahradou v komplexu tří budov v klidném přírodním prostředí v Praze 4 v těsné blízkosti lesa v Praze 4 Hodkovičkách.

Přízemí: vstupní hala, obývací pokoj s plně vybavenou kuchyní (za příčkou), 2 ložnice, koupelna se sprchovým koutem a WC. 1. patro: galerie, 2 ložnice s francouzskými okny na balkon, koupelna s vanou a WC.

Výhled do zeleně, bezpečnostní mříže na oknech v přízemí, pračka, sušička, myčka, mikrovlnná trouba, telefonní linka, satelitní připojení. Parkování ve dvoře (1+1 stání) s bránou na dálkové ovládání (v ceně nájmu). Cca 10 minut chůze na autobus. Bezpečné bydlení uprostřed přírody s veškerou občanskou vybaveností v blízkém okolí. Pár minut od dvojjazyčné školky Monty (čestina, angličtina), dobré spojení do britské mezinárodní školy v Modřanech (včetně možnosti využít školního autobusu). Zálohy na domovní poplatky cca 1500 Kč/měs. Spotřeba energií bude převedena na nájemce. K dispozici od poloviny července 2016.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    5060
  • Měsíční nájemné
    Pronajato
  • Podlahová plocha
    180 m²
  • Pozemek
    400 m²
  • Parkování
    Parkování ve dvoře (1+1 stání) s bránou na dálkové ovládání (v ceně nájmu).
  • Sklep
    -
  • PENB
    G

Lokalita

Okolí nemovitosti

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další rodinné domy v lokalitě

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.