Informace

Rodinný dům, 6+kk

Nabízíme k pronájmu samostatně stojící vilu z r. 1972, která prošla částečnou rekonstrukcí. Dům s 5 ložnicemi, 3 koupelnami a vzrostlou zahradou stojí v klidné ulici v rezidenční zástavbě v Praze 6 v blízkosti nábřeží Vltavy a parku Stromovka, 2 krátké zastávky tramvají od stanice metra Dejvická (5 min. do centra). V okolí je dostupná bohatá občanská vybavenost a veškeré služby, rychlá je také dostupnost na letiště a do mezinárodních škol Riverside, ISP, Parklane a EISP. V pěším dosahu se nachází oblíbené Dejvické divadla, univerzitní kampus ČVUT a prostor konání pravidelných farmářských trhů.

Přízemí domu nabízí prostorný obývací pokoj s krbem, plně vybavený kuchyňský kout, zimní zahradu, vstupy na terasu a do zahrady, 1 ložnici, koupelnu (vana, sprchový kout, toaleta), velkou šatnu, toaletu pro hosty a vstupní halu. V horním patře jsou umístěny 4 ložnice, průchozí TV místnost / herna, 2 balkony, plně vybavená koupelna, třetí koupelna (sprchový kout, toaleta) a velká terasa. V suterénu se nachází technické zázemí, skladové prostory a prádelna.

Travertinové obklady, mramorová schodiště, žulové parapety, dřevěné a laminátové podlahy, atraktivní dlažba, velká okna, úložné prostory, plynový kotel, myčka, mikrovlnná trouba, videotelefon, připojení UPC, alarm, kamerový systém v zahradě. Garáž a stání na pozemku. Domácí mazlíčci jsou vítáni. Poplatky a údržba zahrady se hradí zvlášť. Pronájem je možný do konce roku 2021.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    35421
  • Měsíční nájemné
    Pronajato
  • Podlahová plocha
    450 m²
  • Garáž
    Ano
  • Zastavěná plocha
    283 m²
  • Zahrada
    657 m²
  • Pozemek
    940 m²
  • Parkování
    Garáž a parkování na pozemku.
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    G

Lokalita

Okolí nemovitosti

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další rodinné domy v lokalitě

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.