Informace

Rodinný dům

Nabízíme k pronájmu koncový řadový dům se zahradou v klidné části Prahy 4. Nezařízený dům stojí v tiché rezidenční zástavbě v blízkém sousedství Milíčovského lesa s cyklistickými a turistickými stezkami. Pár zastávek autobusem či v pěším dosahu se nachází stanice metra Opatov a Háje a veškeré služby a občanská vybavenost, např. mateřské a základní školy, gymnázium, poliklinika, supermarket či dětská hřiště.

Dům má 5 podlaží, 6-7 ložnic, 4 koupelny, 2 terasy a balkon. Ve zvýšeném přízemí je obývací pokoj s terasou a schody dolů do zahrady, plně vybavená kuchyň s velkou spíží, koupelna s vanou a toaleta. V 1. patře jsou umístěny 3 ložnice - jedna s balkonem a vybavenou šatnou, koupelna s vanou, sprchovým koutem a bidetem, samostatná toaleta a hala s točitým schodištěm vedoucím z obývacího pokoje. 2. patro tvoří druhý obývací pokoj s terasou (příp. další ložnice), dlážděná místnost s přípravou na kuchyň, 1 ložnice, šatna, koupelna s vanou a toaleta. V nejvyšším patře, přístupném po točitém schodišti, se nachází 2 ložnice a koupelna se sprchovým koutem a toaletou. V suterénu - sníženém přízemí - je místnost se vstupem na zahradu, tělocvična, toaleta, prádelna, technické zázemí, skladové prostory a vstup do garáže.

Plovoucí laminátové podlahy, dlažba, vestavěné úložné prostory, žaluzie, markýza na terase, plynový kotel, myčka, indukční varná deska, mikrovlnná trouba, alarm, garážová vrata na dálkové ovládání. K dispozici je dvojgaráž a kryté parkování na pozemku. Spotřeba energií se platí zvlášť. Dům je k pronájmu nabízen nezařízený. K dispozici od 1. května 2019.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    31701
  • Měsíční nájemné
    Pronajato
  • Podlahová plocha
    350 m²
  • Garáž
    Ano
  • Zastavěná plocha
    129 m²
  • Zahrada
    300 m²
  • Pozemek
    429 m²
  • Parkování
    Dvojgaráž a kryté parkování na pozemku.
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    D

Lokalita

Okolí nemovitosti

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další rodinné domy v lokalitě

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.