Informace

Rodinný dům, 7+kk

Kompletně zařízený renovovaný rodinný dům s venkovním bazénem, situovaný v klidné rezidenční lokalitě obklopené zelení cca 20 minut jízdy od stanice metra Dejvická. Lokalita v dobré dostupnosti k mezinárodním školám v Praze 6, s dobrou občanskou vybaveností v blízkém dosahu, s autobusovými spoji ke stanicím metra Bořislavka a Dejvická. Obec Velké Přílepy je obklopena krásnou krajinou s množstvím turistických a cyklistických tras. Výhodou místa je rychlý dosah letiště (10 min. jízdy autem). Okolí je ideální na výlety, cílem může být například zřícenina Okoř, vesnička Únětice s pivovarem, Tiché či Šárecké údolí nebo vyhlídky na údolí Vltavy.

Přízemí: obývací pokoj s krbem, jídelnou, plně vybavenou kuchyní a přístupem na terasu a zahradu, komora, spíž, vstupní chodba s vestavěnými úložnými prostory, samostatná jednotka - 1 ložnice, pracovna, koupelna (masážní sprchový kout), toaleta a vstup na zahradu. 1. patro: 3 ložnice, 1 malá ložnice, 2 balkony, koupelna (vana, bidet, toaleta), technická místnost.

Dřevěné plovoucí podlahy, dlažba, koberce, žaluzie, plynový kotel, kvalitní kuchyňské spotřebiče, pračka, myčka, indukční varná deska, mikrovlnná trouba, TV, alarm. Udržovaná zahrada s pergolou, bazén, automatická závlaha. Garáž. Poplatky 10.000 Kč měsíčně (vč. internetu, bez poplatku za údržbu zahrady a bazénu).

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    30565
  • Měsíční nájemné
    Pronajato
  • Podlahová plocha
    240 m²
  • Garáž
    Ano
  • Zastavěná plocha
    187 m²
  • Pozemek
    1 083 m²
  • Parkování
    Garáž.
  • Sklep
    -
  • PENB
    G

Lokalita

Okolí nemovitosti

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další rodinné domy v lokalitě

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.